Zorgvrager


 

Wanneer u voor Vlindervrije Zorg heeft gekozen als zorgaanbieder volgt er een intakegesprek. In dit gesprek wordt duidelijk welke zorgvraag u heeft. Samen met u maken wij het zorgleefplan waarbij rekening wordt gehouden met uw zorgwensen. Vervolgens kunnen enthousiaste zorgverleners u deze zorg aanbieden.

In overleg met u spreken we tijden af van de overeengekomen zorg. Zodra de zorg begint krijgt u maandelijks een overzicht wie er komt op de geplande zorgtijden. Wilt u eenmalig van tijdstip wisselen (door bijvoorbeeld een ziekenhuisbezoek), dan kunt u dit direct doen met de betrokken zorgverlener.

 

Indicatie

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor de thuiszorg heeft u een indicatie nodig van de wijkverpleegkundige (dit geldt niet als u een particuliere zorgvrager bent). Vlindervrije Zorg kan een wijkverpleegkundige voor u regelen. Vlindervrije Zorg weet de weg in zorgland en wij kunnen u hiermee snel van dienst zijn.

 

Acute Zorg

Vlindervrije Zorg levert acute zorg. Indien zich een acute zorgvraag voordoet, kunt u een beroep doen op Vlindervrije Zorg. Binnen 24 uur kunnen wij uw zorgvraag beantwoorden.

 

Eigen bijdrage

Wettelijke is het zo geregeld dat u een eigen bijdrage dient te betalen voor zorg die u afneemt via de WMO. Deze bijdrage betaald u niet aan Vlindervrije Zorg maar aan het CAK te Den Haag. De hoogte van deze bijdrage hangt af van uw inkomen en de hoeveelheid zorg die u ontvangt. Klik hier om op de website van het CAK meer informatie te vinden over de eigen bijdrage.

Voor wijkverzorging en verpleging betaald u geen eigen bijdrage.

 o5oobbfvrxw.png

Vlindervrije Zorg


Noordeinde 54C
1121 AE
Landsmeer
085-4013590
MAILADRES
www.vlindervrijezorg.nl

 

 

Over ons


Samen met u gaan wij voor het hoogt haalbare comfort in zorg.

Vragen en opmerkingen


Neem contact op met Vlindervrije Zorg